Success International
Contact Kaan Armagan
Address Ismet Inonu Cad Gul Ap 58/6, Eskisehir, 26130
Country Turkey
blank
Telephone +90 222 2302144
Website www.success.com.tr
Email kaanarmagan@success.com.tr
blank

Success Overseas Education Consultancy:
- Is an overseas education company founded by educational counsellors who are experienced in international educational and cultural exchange programs.
- Gives consultancy service to people who wish to get academic education abroad or to gain overseas experience by means of cultural exchange programs, by logical, correct and comprehensible advices, towards their targets.
- Is the authorized Turkey agency for language schools, colleges and universities in America, Canada, United Kingdom, Australia, New Zealand, Malta, South Africa and most other countries. It is authorized by these schools, colleges and universities in order to inform you about the programs at first hand and to perform your registration and visa processes.
Success Overseas Education Consultancy aims to provide you quality service by means of direct experiences of its counsellors and by bringing together the infrastructure provided by its partners and solution partners abroad.


Success Yurt Dışı Eğitim ;

Uluslararası eğitim ve kültürel değişim progamlarında tecrübeli eğitim danışmanları tarafından kurulmuş bir yurt dışı eğitim firmasıdır.

Yurt dışında akademik eğitim almak isteyen ya da kültürel değişim programları ile yurt dışı tecrübesi kazanmak isteyen kişilere hedefleri doğrultusunda , mantıklı, doğru ve anlaşılır tavsiyeler ile danışmanlık hizmeti verir.

Amerika, Kanada, Birleşik Krallıklar, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta, Güney Afrika ve diğer bir çok ülkede bulunan, dil okulları,kolejler ve üniversitelerin yetkili Türkiye acentaşıdır. Bu okul,kolej ve üniversiteler tarafından, programlar hakkında sizi birinci ağızdan bilgilendirmek ,kayıt ve vize işlemlerinizi yürütmek için görevlendirilmiştir.

Success Yurt Dışı Eğitim; danışmanlarının doğrudan tecrübeleri ile, yurt dışındaki partner ve çözüm ortaklarının sağladığı alt yapıyı bir araya getirerek sizlere çok daha kaliteli hizmet verebilmeyi kendine amaç edinmiştir.

< back to directory