ALTERNATIF ECS
担当者 SERAP ASLANTATAR
所在地 TAKSIM MEYDANI SIRASELVILER CAD NO: 9/5 BEYOGLU, ISTANBUL, Select State, 34437
カントリー Turkey
blank
電話 +902122924326
ウェブサイト www.alternatifecs.com
Eメール info@alternatifecs.com
blank

Alternatif Education Counselling Services – Alternatif ECS – was founded in 1998, and has grown to be a well-respected counselling provider for motivated students seeking assistance with their overseas education. We have 3 offices across Turkey: Istanbul, Ankara and Izmir.
Alternatif ECS’ goal is to enable individuals and corporate customers to become more competitive in the global marketplace through study abroad and training. In order to successfully carry out this mission, Alternatif provides accurate, informative, and up-to-date information on its web sites and in its study abroad magazines. Always refer to knowledgable counsellors, consultants, industry leaders and other experts when providing advice and guidance. Alternatif remains as one of Turkey’s largest organizations that helps students in selecting and gaining admission to language schools, high schools, and overseas institutions of higher education by applying professional, friendly and honest services and information.
Alternatif has ISO 9001 quality certificate since 2006 and work with quality schools to provide best service to its students.

Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 1998’de kuruldu. Tamamı yurtdışında eğitim almış ve yaşamış olan kurucu ve çalışanlarıyla Alternatif sektörün en güvenilir ve deneyimli kurumlarından biri olarak öncü görevi görmektedir. Istanbul, Anakara ve Izmir ofisleri mevcuttur.
Öğrencilerinin ihtiyaçlarını temel alarak, bireysel bazda çözümler üretmedeki başarısı, Alternatif’i çoğunlukla öğrencilerin ve velilerin gözünde aileden biri konumuna yerleştirmiştir.
Alternatif, Sosyal sorumluluk bilincine sahip bir kurumdur. Türkiye’de ilk defa Hürriyetim, British Council ve British Airways gibi alanlarının en iyilerini biraraya getirerek 42 Türk gencine İngiltere’de dil okulu bursu (konaklama ve gidiş dönüş uçuşları dahil olmak üzere) sağlamıştır.
Alternatif Uluslararası Hizmet Kalitesi Standardı ISO 9001 Kalite Belgesi Sahibi bir Kurumdur.
Alternatif, sunduğu hizmetlerde, eğitimin yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak hareket eder.
Bu anlayışla yurtdışı eğitim konusunda hazırladığı kişiye özel yaklaşım ve ilgi ile kişilerin en doğru, ülke, bölge, okul ve program tercihleri yapmalarına yardımcı olur.

< back to directory